Suotuisa ikäero ja naisten rupsahtaminen

Hugh Hefner and girls
Täällä suotaallajien luvatussa maassa näkee pariskuntia, joissa mies näyttää vähintään 10 vuotta kumppaniaan nuoremmalta. Harva se päivä joudun pohtimaan, ovatko siinä äiti ja poika kävelyllä. Ei, kyse ei ole oksettavasta puuma-ilmiöstä, vaan useimmiten molemmat ovat samanikäisiä! Naiset vaan rupsahtavat niin paljon nopeammin kuin miehet.

Useimmat suomalaiset miehet hyväksyvät tilanteeen ja elävät koko loppuelämänsä ainaisessa nuoren, nöyrän ja notkean kaipuussa. Vain ajoittaiset sessiot internet-pornon parissa auttavat purkamaan fantasioita. Mutta näissä fantasioissa ei ole mitään epänormaalia. Päinvastoin, evoluution kannalta olisi molemminpuolin järkevämpää palata tilanteeseen, jossa naisella on vanhempi mies.

Naiselle on järkevää ottaa iäkkäämpi mies, joka on geeniensä puolesta jo selvinnyt nuoruuden typeryyksistä ja osoittanut järkevyytensä. Tämä ennustaa pidempää ikää ja laadukasta loppuelämää. Taloudellisesti parempi asema myös luo naiselle turvaa perheen perustamiseen ja sen hoitamiseen. Miehelle nuori nainen on parempi suvun jatkaja eli terveemmän lapsen synnyttäjä. Nuori nainen myös pitää miehen viriilinä, jolloin hän pysyy paremmassa kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti.

Naisen seksuaalinen ilo loppuu vaihdevuosiin, jotka voivat alkaa jo 40 vuotiaana. Vastaavan ikäinen mies jaksaa vielä temmeltää sängyssä kuin duracell-pupu. Vanhimmat isät ovat lähes sata vuotiaita!

http://www.hs.fi/videot/Maailman+vanhin+is%C3%A4+sai+j%C3%A4lleen+lapsen+96-vuotiaana/v1305607911485

Tämä jos mikä kertoo sukupuolille muokkaantuneista ikiaikaisista lisääntymisen kyvykkyyksistä. Taistelu luonnollista tilannetta vastaan ja miehen syyllistäminen hänelle evoluution muokkaamasta kiintymyksestä nuorempiin naisiin johtaa vain ongelmiiin, jotka näkyvät juopotteluna, väkivaltaisuuksina ja avioeroina.

Suurempi ikäero on feministi-Suomessa jonkin verran hyväksyttävämpää, jos kyseessä on korkeassa asemassa oleva henkilö, kuten arvon presidenttimme Sauli Niinistö. Hänen ikäeronsa Jenni Haukioon on 30 vuotta. Tosin Jenni pukeutuu aina kuin vanha mummo, ehkäpä juuri häveten yhteiskunnan tuomitsevuutta.

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *