Vitun baby boom

Siltähän ne näyttää muutenkin, nuo suotallaajat, kuin olisivat raskaana läpi elämänsä. Mutta näin kesän hetkinä ei mikään okseta enempää kuin napapaidoista pursuavat pyöreät pallot jo muutenkin turvonneessa ruumiissa. Änkeävät vielä kuntosaleillekin viimeisillään ja puuskuttavat juoksumatolla pidellen pallomahastaan kiinni. Yritä siinä nyt sitten itse treenata.

raskaana-jumpassa

Työpaikoilla käy kato joka vuosi, koska suotallaajat hankkiutuvat raskaaksi aina kuin vain mahdollista. Näin pidetään itsellä yllä suojatyöpaikkaa, vaikka oma osaaminen vain hupenee hupenemistaan. Sitten vielä ihmetellään miksi naisten palkka on täysin oikeutetusti edelleen vähän jäljessä miehiä.

Oletko joutunut isäksi suotallaajan lapselle? Onneksi olkoon, sinut on nyt sidottu tähän käskyttävään ihrakasaan loppuelämäksesi. Ai kuka hoitaa lasta ja heräilee yöllä? Paras opetella vaipanvaihto ja muut jutut, jotka vain tässä tasa-arvon maassa kuuluvat miesten tehtäviin. Ota ihmeessä myös palkatonta isyyslomaa, jotta voit osallistua yhtä paljon tai enemmän lastenhoitoon kuin äiti. Unohda urahaaveesi ja kaikki harrastuksesi, seuraavat 20 vuotta elämästäsi on uhrattu. Sitten oletkin jo liian vanha ja aivopesty haaveilemaan mistään muusta. Onnea nyt vielä kerran siitä vauvasta!

 

P.S. Facebook-vauvapäivityksistä…luuletteko että ketään vittu kiinnostaa niitä katella, muita kuin vastaavassa tilanteessa olevia vallastaan nauttivia suotallaajia ja onnellisuuden kuplassa eläviä oman elämänsä tyystiin unohtaneita miehiä. Lopettakaa jo please!

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *