Naisjohtajat – ne lehmät tuli jo lasikatosta läpi

Yksi suotallaajien ylimmistä pyrkimyksistä on päästä pomottamaan miehiä kodin lisäksi myös työpaikalla. Ilman tätä näiden +15 vuotta itseään vanhemmalta näyttävien naista etäisesti muistuttavien lihapullien itsetunto ei olisi vielä huipussaan. Kun vastaavassa asemassa oleva mies saa enemmän palkkaa. Miksi vitussa?

naisjohtajaEnsinnäkin, mies ei ole vuositolkulla pois töistä tehdessään lapsia. Naiset hankkiutuvat raskaaksi erityisesti talouden taantumassa, suojautuakseen potkuilta. Näin päästään parhaimmillaan helposti koko suhdanteen yli, kun ollaan sarjassa raskaana. Tänä aikana kyseisten naisten ammattitaidon rippeetkin karisevat. Sitten lopulta vain tullaan takaisin töihin ja kappas: ”Haluan johtavaan asemaan!”

Ai mikä kompetenssi? Nämä feministilehmät luulevat, että kotona ollessaan ja miestään tai pientä kääröään komentaessaan he oppivat jotain johtamisesta. Usko omiin kykyihin on huipussaan: ”Kun saan mieheni vaihtamaan päivästä toiseen vauvan vaipat ja hieromaan kipeitä varpaitani, niin varmaan myös työpaikalla olen hyvä johtaja.”

Valitettavasti tällainen vauva-johtaminen ei voisi olla kauempana oikeasta liiketoiminnan johtamisesta. Bisneksestä näillä naisilla ei ole hajuakaan, joten siihen he eivät voi keskittyä. Ihmisjohtamisesta heillä ei ole mitään todellisuudentajua, sillä normalilla miespuolisella työntekijällä ei ole samaa ”hoivaan ja palvelen sua minuutista toiseen, jotta saisin kerran kuussa armosta löysää pillua” -motivaatiota kuin heidän omilla miehillään.

naiset johtavassa asemassaNaisjohtaja keskittyy omasta mielestään huipputärkeiden asioiden ”johtamiseen”:  siivous, vessapaperit, roskien vienti, kokouspöytäkirjat, pullat ja kahvit.. Työnkuvaan kuuluu jatkuva nalkuttaminen niille jotka yrittävät tehdä oikeaa bisnestä ja tajuavat, että naisjohtajan asialistaan keskittymällä firma on konkassa alta aikayksikön. Nämä naisjohtajat ovat ylpeitä kun ovat niin käytännönläheisiä, mutta eivät samalla tajua että heidän oikea työnsä olisi olla sihteeri! Silloin kaikki voisivat keskittyä siihen minkä osaavat.

Valitettavasti sihteerit ovat Suomen kaltaisisssa feministivaltioissa tyystiin kadonneet. On parempi, että naiset delegoivat ja käskyttävät nämäkin tehtävät miehille. Edes ulkupuolista apua ei suvaita hankittavaksi. Naisjohtajan titteli on tällöin esim. operatiivinen johtaja ja tittelistä riippumatta miehen todellinen tehtävä on olla sihteeri, palvelija ja kyvyttömien feministien nuoleskelija!

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *