Tekeekö mieli deittailla?

Eksyinpä eräänä keväisenä päivänä suomi24 deittipalveluun, paha virhe! Toinen toistaan rumempia ja itsestään liikaa luulevia lehmiä koko saitti täynnä. Vanhoja, lihavia, lyhythiuksisia..viimeinen käyttöpäivä kaikilla mennyt jo viime vuosituhannella. Vai mitäpä sanotte vaikkapa näistä?

Ehdokas 1:

treffi1

Mistä tämä pöllönpoika on oikein tipahtanut? Toinen kuva on vähintään yhtä ällöttävä, huomatkaa erityisesti kannustava ilme…

treffi11

Että onnea vaan sille pojalle joka onnistuu iskemään tämän itseään lauseella “kuuluisa independent woman” mainostavan hehkeän pöllön.

Ehdokas 2:

treffi5

Hän omistaa muotoja ja on ylpeä niistä! Kuvista näkyykin hyvin ylpeyden aiheena olevat ja alati vellovat läskimakkarat.

treffi51

Huomatkaa myös ihana miesmäinen siili-hiustyyli ja totaaliset riippurinnat.

treffi53

Ehdokas numero 3:

treffi2

Ahh, ihana “urheilullinen halinalle”.. Luojan kiitos, en uskaltanut klikata hänestä enempää kuvia auki! Onko tämä jostain kauhuleffasta?

Ehdokkaat 4-5:

treffi4

treffi3

Heillä riittää myös paljon kissoja, koiria ja lapsia. Saat kaikki samassa paketissa!

Ehkä saitte jo kuvan siitä millaista tarjontaa suomen naisista on deittifoorumilla. Valitettavasti näitä samoja suotallaajia tulee vastaan niin kaduilla, kaupoissa kuin työpaikoillakin. Yritä siinä sitten kulkea oksennuspussi käyttövalmiina taskussa, kun riittävän urheilullinen ja muodoistaan ylpeä halinalle kävelee vastaan!

Okei, jotta ette kaikki menettäisi yöunianne ja näkisi painajaisia on syytä nostaa viimeiseksi eräs valopilkku..yksi tuhansista. Mistä lie geeninsä saanut, ehkä ei perinteisestä navettapanosta kuten edelliset ehdokkaat vaan ihan talon sisällä tapahtuneesta toiminnasta.

treffi6

Voitte vain arvuutella kuinka monta vastausta hän saa ja mikä on mahdollisuutenne iskeä tämä itseään vaatimattomasti “trueprincess” -nimellä kutsuva neito.

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

6 Responses to Tekeekö mieli deittailla?

 1. Frank says:

  Blogistin naisihanne näyttää rajoittuvan vain valkoihoisiin naisiin. Tasapuolisuuden nimissä hänen olisi syytä tuoda esille myös tumma- tai mustaihoisten naistenkin kauneus. Väitän että he myös rupsahtavat myöhemmin kuin “suotallaajat”.

 2. suotallaajatcom says:

  Ei rajoitu..päinvastoin, mieluummin hieman väriä kuin valkoihoinen. Tosin kokemusten perusteella Aasialaisilla naisilla on parempi asenne kuin Afrikkalaisilla. Totta varmasti, että rupsahtavat suotallaajia myöhemmin!

 3. Petteri Tarkkinen says:

  Rumilla naisilla on suuret luulot itsestänsä. Jos olisin tuon näköinen en laittaisi profiilia deittisivustolle. Valitettavasti näitä naisia on nykyään karkeasti arvioituna n. 70% naisista. Kauniit naiset ovat kuolemassa sukupuuttoon, koska nämä suotallaajat lisääntyvät eniten ja tekevät äpäräpentuja useiden eri miesten kanssa. Suotallaajageenit tulevat yleistymään tulevaisuudessa huimasti. Seuraavien vuosikymmenien aikana Suomesta alkaa olla vaikea löytää hoikkaa ja kaunista naista. Voi olla että lähden vaimonhakuun ulkomaille. Mitä maata suosittelisit?

 4. suotallaajatcom says:

  Tilanne tosiaan menee täällä vain pahempaan suuntaan, katse kannattaakin suunnata ulkomaille.

  Suosittelen ykkösvaihtoehtona Filippiinejä, sieltä löytyy 50 miljoonan naisen joukosta loputon määrä länsimaista miestä etsiviä kaunottaria. Tuominen tänne on vaikeampaa kuin vaikkapa Thaimaasta, mutta toisaalta elämä helpompaa, koska filipina-tytöt puhuvat täydellistä engantia ja oppivat nopeasti myös suomen kielen.

 5. Petteri Tarkkinen says:

  Kiitoksia suositteluista, filippiiniläiset ovat todella kauniita, toisinkuin nämä suomalaiset suohirviöt, joiden pelkkä ajattelu tappaa halut. Anteeksi jos viestini satuttaa jotakin suotallaajaa mutta kun tämä on selvää faktaa. Suomalaisnaiset kuuluvat mielestäni maailman rumimpien top-3:n. Siksipä en ymmärrä miten ulkomailla aina hehkutetaan suomalaisnaisten ulkonäköä, mikä ei aikuisten oikeasti ole keskimäärin hääppöinen. Suomessa näiden edellämainittujen esimerkkien (viimeistä lukuunottamatta) kaltaiset naiset ovat yleisin näky. Helvetin kaukana kauniista, sanoisin enemminkin vaatimattomaksi, osa on suoraan sanottuna rumia.

 6. Jukkeli says:

  Huhuh, eipä näköjään kannata ainakaan suomi24:ää mennä. Mite noin rumia löytyykin!! Meni yöunet. No itekin jätin oman “suotallaajan”, ei vaan tehnyt enää mieli (liho 10 kiloa parissa vuodessa). Nyt on ulkomaalainen haussa myös..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *