Samba de Suotallaajat vs. Samba de Janeiro

Helsinki Samba Carnaval 7.6.2014

Pohjolan pieni kyläkaupunki valmistautuu iloiseen tapahtumaan, 24. Helsinki Samba Carnaval on alkamassa. Tätä on odotettu koko pitkä kylmä talvi. Pilvipeite rakoilee ja sää muutuu aurinkoiseksi. Kylmähköstä tuulesta huolimatta tanssijat eivät näytä palelevan. Eivät nyt, eivätkä vaikka räntää sataisi. Tähän suurin syy on siinä, että nämä suotallaajaneidot ovat tiukan treenin ja ruokavalion sijaan keskittyneet keräämään selluliittiä ja ihraa ympäri kehoaan. Lämittäähän se, mutta ei todellakaan ilahduta timmiä naiskauneutta katsomaan tulleita herrasmiehiä. Feministit sen sijaan ovat innoissaan, täällä jokainen “tanssija” on juuri niin aito ja pullean turvonnut kuin keskiverto suotallaaja ylipäätään. Tule sellaisena kuin olet!

Ryhmä 1: Läskit tanssijat (suuri enemmistö)

Samba dancer with big belly Helsinki 2014

Lihava sambaaja ylpeänä

Chubby samba girl Helsinki

Lihava sambaaja sivulta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nää on vähän kuin Doven “Aidon kauneden puolesta” -kampanjan mainoksista, kerrottuna vielä läskikertoimella kymmenen.

Samba carnaval girl 2014

Tonnikeiju

Lihava samba kuningatar

Läskien valtiatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylpeyttä ja itsetuntoa riittää niin tonnikeijuilla kuin läskien valtiattarilla. Suotallaajien mielestähän vallitseva kauneuskäsitys on yksiulotteinen ja kapea ja perustuu puhtaasti ulkoisiin ominaisuuksiin. Vaan miksi sitten tuoda itseään näytille kun kroppa on näin rupsahtaneessa kunnossa? Eivätkö he ikinä katso peiliin? Tai ehkä tulevat esittelemään ihrojaan ihan vaan vittuillaakseen miehille, me näytetään just siltä kuin halutaan – parempaa et ansaitse.

helsinki 2014 samba dancer

Hei kato mun mahaa!

Girl dancing samba helsinki 2014

Vararasvaa riittää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No mitenkäs nää? No toisella on selvästi raskaus tehnyt tehtävänsä ja nahkaa roikkuu. Hampaat ovat vinksin vonksin ja ilme on kärsivä. Okei, toisella on ihan hyvät isot tissit – kuva onkin syytä rajata poikki tästä kohtaa.

samba girl with stretch marks

Raskausvatsa

samba dancer with big boobs 20104

Tissit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryhmä 2: Hoikat ja kauniit tanssijat (yksi sadasta)

Kun samba-karvevaalissa jaksaa itsepintaisesti odottaa ja käyttää kaikki oksennuspussit edellisten tapausten katsomiseen, palkitaan kärsimys sentään muutamalla nätimmällä tapauksella.

pretty face girl dancing samba

Nätti naama

six pack belly samba dancer

Six-pack

 

 

 

 

 

 

 

 

slim dancer helsinki

Nätti kroppa

Hoikka samba tanssija

Hoikka tyttö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryhmä 3: Teini-tanssijat

Teinit ovat usein vielä hoikkia. Vaan karu tulevaisuus suotallaajana odottaa suurinta osaa heistäkin. Huonot geenit eivät välttämättä selitä kaikkea, vaan suuri merkitys on feministiyhteiskunnan painostuksella. Ulkonäöstään huolenpitäminenhän ei tule kuuloonkaan, sillä sen päätehtävä on miellyttää miestä. Ei onnistu täällä. Viimeistään paksuna olemisen jälkeen suurin osa jää pysyvästi läskeiksi.

teini tanssijat samba 2014 helsinki

Teiniryhmä

 

 

 

 

 

 

 

 

teenage girl dancing samba

Teini sivulta

teini samba tanssija

Teini perse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samba pretty dancer helsinki 2014

Keijukainen

young dancer posing for photo

Teini poseeraa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä tapauksessa on jo käynyt hullusti..liian monta McDonald’s Happy Mealia tainneet vanhemmat ostaa!

fat teenage dancer

Läski teini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rio de Janeiro Samba Carnival March 2014

Suomen samba-tapahtuma on vain halpamuotoinen kopio Rion oikeasta karnevaalista. Suotallaajia ei ole luotu tanssimaan sambaa. Ehkä heidän pitäisi pysyä vain lava- ja navettatansseissa. Edes vanhimmat brasilialaiset tanssijat eivät näytä lehmiltä, vaan ovat edelleen ilo silmälle. Tumma ihonväri sopii paljon paremmin värikkäisiin vaatteisiin kuin vampyyrimäinen valkoisuus. Tytöillä on kauniimpi naama ja paljon kiinteämmät ja isommat tissit (osa tietenkin silikonia). Seksikkäämäät vaatteet..tai ei vaatteita lainkaan. Huomatkaa myös iloisemmat ilmeet!

samba-dancer-rio-2014-01Samba in Rio de Janeiro, Brazil-Welcome to Brazil! tourism destinations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samba de Janeirohappy samba dancer rio 2014

 

 

 

 

 

 

 

colorful samba competition rio de janeiro 2014

 

 

 

 

 

 

posing samba queen

 

 

 

 

 

 

black girl samba rio de janeiro 2014

sexy dress samba dancer

 

 

 

 

 

 

 

body painted samba dancer rio de janeiro 2014carnaval-brasil-nude

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

7 Responses to Samba de Suotallaajat vs. Samba de Janeiro

 1. Petteri Tarkkinen says:

  Olipa ilo silmälle nuo hoikat kaunottaret! Huomasitko muuten miten kaunis vartalo ja kasvot korreloivat keskenään? Ne naiset joilla oli kauniit kasvot, ovat vartalonrakenteeltaan huomattavasti sirompia ja hoikempia. Nämä kasvoiltaan tavalliset naiset ovat kropaltaan juurikin navettapiian näköisiä. Nuo kauniit ovat hoikkine vartaloineen kuin keijukaisia (nuo lihavat ovat lähinnä tonnikeijuja). Läskit naiset eivät liiku lainkaan, joten siksi heidän vartalonsa on kauttaaltaan löysä ja selluliitin peitossa. Kauniskasvoiset naiset selvästi panostavat enemmän ulkonäköönsä. Rumalla naisella ei tietenkään ole samaa motivaatiota laihduttaa koska ei heistä kauniita tule mutta se taas ei ole mikään tekosyy jonka varjolla pitäisi pysytellä läskinä ja lihoa entisestään. Ihan jo terveydenkin kannalta olisi hyvä pudottaa ylimääräiset kilot pois. Mutta liikkumisen ja terveen ruokavalion sijasta he vähät välittävät painostaan ja päästävät itsensä rupsahtamaan. Tämä johtuu myös vallalla olevasta feminismistä. Suomessa naisten ei anneta olla naisia vaan kateellisten feministien toimesta itseensä panostavat naiset ovat itsekkäitä huoria ja pissiksiä. He ovat niin kateellisia kauniiden ja hoikkien naisten saamasta huomiosta ja miestarjonnasta että haluavat maskuliinisilla ulkonäkö ihanteillaan yrittää saada kaikki naiset leikkauttamaan lyhyet tukan, pukeutumaan miesmäisesti ja lopettamaan meikkaamisen.

 2. Kauheita ilmestyksiä says:

  Silmän verkkokalvot paloivat noiden rumien läskien kuvia katsellessa! Hirveää miten joku voi päästää itsensä tuohon kuntoon. Nyt naiset laihduttamaan ja vähän äkkiä. Lihavuus on globaali ongelma, joka leviää ruton lailla.

 3. rum says:

  “Tähän suurin syy on siinä, että nämä suotallaajaneidot ovat tiukan treenin ja ruokavalion sijaan keskittyneet keräämään selluliittiä ja ihraa ympäri kehoaan. ”
  Tiesitkö, että tiukastikin treenaavalla voi olla ylimääräisiä kiloja? Urheilun määrä ja vartalon malli eivät aina korreloi suoraan keskenään. Kuvassa sinipukuinen on muuten yksi Helsingin parhaista sambistoista tällä hetkellä.

  “Vaan miksi sitten tuoda itseään näytille kun kroppa on näin rupsahtaneessa kunnossa? Eivätkö he ikinä katso peiliin?”
  Malliesimerkki keskivertosuomalaismiehen näkemyksestä tanssimisesta. Sambaajat eivät tule kaduille esittelemään persettään saati “ilahduttamaan timmiä naiskauneutta katsomaan tulleita “herrasmiehiä” “. Tanssijat tulevat näyttämään teknisiä taitojaan, ilahduttamaan itseään ja niitä ympärillä olevia, joita kiinnostaa muukin kuin selluliitin määrä.

  “Suomen samba-tapahtuma on vain halpamuotoinen kopio Rion oikeasta karnevaalista.”
  Tuleeko tämä jotenkin yllätyksenä? En hämmästyisi enää tässä vaiheessa. Vertaapa yksi sekunti suomen ja Rion väkilukua ja sambaharrastajien määrää.

  “Feminismi yyh naiset nöyttää paskalta nyyh ei huolehdita ulkonäöstä tai itsestä nyyh koska ne ajattelee et se olis vaan miehille nyyh MUTTA HYVÄNEN AIKA LÄSKIT MENKÄÄ NYT POIS KADULTA TÄMÄ HERRASMIES TÄSSÄ EI KESTÄ TEIDÄN SELLULIITTEJA”

  Loppuun tahtoisin vielä pyytää kuvaa kirjoittajan omista, täydelliseksi hiotuista musleleista.

 4. Sari_B says:

  Kirjottaja taitaa vähä kärjistää..
  MUTTA on tossa tottakin. Olen ite tanssija (en samba), enkä vois kuvitellakaan päästäväni itteeni noin lihavaan kuntoon. Ainakaan julkisesti en sit kehtais esiintyy!
  Ite treenaan vähintään 4 kertaa viikos, ei sillo kiloja pääse kertymään. Eikö sambaa muka tarvi niin paljoo treenata?? Miksei noi brasialaiset sit oo niin lihavia?

  Zemppii vaan naiset, viel pääsette eroon selluista jos jaksatte treenata. Nii ja voi sit oma mies kuolata teitä eikä vaan muita nuorempii tyttöjä! Oon luvannu mun miehelle etten ikinä tuu läskiksi ja sen takia meillä on onnellinen parisuhde ja sängys kivaa.

 5. heh says:

  Tai sitten olet itse mahdollisesti todella paska valokuvaaja? 😉

 6. On sulla pokkaa..... says:

  Oli pakko ottaa kantaa keskusteluun.

  Alko jo melkeen naurattaa, että ihmiset jotka ei sambasta mitään tiedä avaa aivojensa salaisen arkun ja alkaa lässyttää paskaa. Musta te teette itsestänne aika helvetin idiootteja, kun alatte muita arvostelemaan. Jos teillä ei ole pokkaa tehdä jotakin asiaa sellaisena kun olette, niin miksi ihmeessä pitää ottaa toisista kuvia ja alkaa haukkumaan. Aikuiset ihmiset. TODELLA TÖRKEÄÄ. Ja loput tulee ja haukkuu perässä…. Perus suomalaiset suojuntit siellä… Jauhaa nimettömästi paskaa.. hohhoijaa…. niin väsynyttä… Ala-aste meininkiä.

  Voin sanoa että musta on hienoa, kun rohkeat ihanat upeat ihmiset menee kadulle tanssimaan juuri sellaisina kun on! Mitään häpeämättä(toisin kun te luuserit jotka piiloudutte yleisöön ottamaan kuvia..). Ne naiset jotka tanssii pienissä vaatteissa on valittu kokeneen ja arvostetun tuomariraadin kautta ja ovat kovan sarjan samba ammattilaisia. Ulkonäkö ei ole minkäänlainen kriteeri. Useat heistä ovat tanssineet kymmeniä vuosia ja samba on heille rakas harrastus. Voitte ite kokeilla. Ja sitten tajuta kuinka naurettavaa,lapsellista ja ala-arvoista tämä teidän keskustelun taso on…

  Vielä toistan.. Aikuiset ihmiset..

 7. Julia says:

  Onneksi ihminen yleensä paljastaa itse sen, millainen ihmisenä on. Jutun kirjoittaja sen teki, joten sitä ei tarvi varmaankaan kertoa tarkemmin kenellekkään… Tulee äärettömän paha mieli ihmisten törkeydestä. Äärettömän paha mieli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *