Sporttilahnat juontaa TV:ssä

Suomessa ei edes television urheilulähetyksiä katsoessaan voi välttyä näkemästä näitä parasta ennen päiväyksen ohittaneita, pussi päällä kalkattavia ylipainoisia lahnoja. Miksi? Koska heidät on valittu juontamaan urheilua ja aiheuttamaan kuvotusta sekä välittömän tarpeen kanavan vaihtoon. Olisihan se liikaa vaadittu jos edes juontajat itse olisivat joskus kokeilleet urheilla, olisivat normaalipainoisia tai jopa hoikkia. Ehkä jopa nuoria. Osa on voinut näyttää siedettävältä nuorempana, mutta ovat pahasti rupsahtaneet kuten suotallaajille tyypillisesti käy jo kolmenkympin korvilla. Tässä muutamia esimerkkejä maamme suosituimmista naispuolisista urheilujuontajista:

kristina-kekalainen

Kristiina Kekäläinen, YLE

 

 

 

 

 

laura-ruohola

Laura Ruohola, YLE

 

 

 

 

viivi-avellan

Viivi Avellan, Nelonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heitä yhdistävä tekijä on myös täysin mauton ja epäsporttinen pukeutuminen, lakanat ja pussit päälle vaan ja telkkaariin, tai mökkilaiturilta löytynyt isomummon vanha kukkatoppi. Toisaalta ihonmyötäiset asut eivät taitaisi lahnoille mahtuakaan.

Sanomattakin on selvää, ettei vastaavia haaskalintuja muualla maailmassa päästettäisi ruutuun. Eivätkö tv-yhtiöt ymmärrä, että miehet kotisohvalla tarvitsisivat edes vähän silmänruokaa, varsinkin kun usein vierellä röhnöttämässä on se oman äidin ikäiseltä näyttävä ja “pyöreän pehmeä” vaimo.

Verrataanpa siis..ah niin seksikkäisiin ulkomaisiin juontajatypyihin:

april-rose-fox-sports

April Rose, Fox Sports

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charlotte Jackson, Fox

Charlotte Jackson, Fox

 

 

 

 

 

 

 

Sara Carbonero, Telecinco

Sara Carbonero, Telecinco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marisol Gonzalez, Televisa Deportes

Marisol Gonzalez, Televisa Deportes

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *