Parasta ennen vai viimeinen käyttöpäivä?

Kun katselee suomalaisia pariskuntia, on useimmissa tapauksissa ilmeistä että naisen parasta ennen päivä on mennyt jo ainakin vuosikymmen sitten. Viimeinen käyttöpäiväkin jo lähestyy, ja miestä uhkaa ruokamyrkytys tai nälkiintyminen. Vaan se on myöhäistä, sillä nämä nelikymppiset puumat ovat viimeisinä naiseuden hetkinään hankkineet itselleen miehen ja lapsen, joista useimmat tosin taitavat syntyä vammaisina tai sairauksille alttiina, koska ne tehtaillaan aivan liian vanhalla iällä.

Äiti ja poika?

Musta nuori muna tuntuu myös kiinnostavan kokeneita suomalaisia puumia, kuten SPR:n työntekijöitä jotka vuoden 2015 pakolaistulvasta villiintyneinä panivat turvapaikanhakijoita. SPR:n johtaja Pekka Annala toteaa: ”Kyseessä ei ole rikos, mutta seksisuhde vastaanottokeskuksen asukkaan kanssa rikkoo SPR:n sääntöjä ja toimintatapoja.” On kiinnostavaa, että tässä tapauksessa ei puhuta mitään hyväksikäytöstä, vaikka nuoret ja rahattomat turvapaikanhakijat ovat selvästi alisteisessa asemassa heitä avustaneen järjestön kokeneisiin työntekijöihin nähden. Jos tilanne olisi toistepäin – miespuoliset työntekijät olisivat panneet nuoria pakolaistyttöjä – ei varmasti varoituksella olisi selvitty ja uutisointi olisi ollut täysin erilaista. Vaan taitaapa järjestön johtoakin pelottaa kyseiset mustista pikkupojista tykkäävät feministipuumat!

SPR:n puumat vikittelemässä pakolaispoikia

Muualla maailmalla on tyypillistä, että parikymppinen nainen ei edes hae alle kolmekymppistä miestä. Täällä Suomessa nuorille bimboillekin tosin kelpaa vanha ja ruma mies, kunhan on rahaa tai julkkis. Tuorein esimerkki taitaa olla Dannyn (74) ja tangokuningatar Erikan (23) kukoistava ”rakkaus”suhde.

Danny ja Erika

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *