Missit ja maatalonemännät

Jokohan vihdoin tulisi menestystä kansainvälisissä missikisoissa? Sara Chafak on uusi Miss ”Suomi”, jolla on tähän mahdollisuuksia – huomiota tuli jo lomamatkalla Miamiin. Vihdoin tajuttiin, ettei täkäläisillä suota tallaavilla maatalonemännillä ole mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla. Kukapa onkaan viime vuosikymmeninä ainut Miss Universum -kisoissa menestynyt missimme? Aivan oikein, ei alkuperäinen suomalainen suotallaaja vaan tumma Lola Odusoga. Marokkolaiset ja nigerialaiset naiset siis peittoavat omamme mennen tullen.

Sara ChafakSara Chafak  bikini

Suomalaisten naisten vaillinaisesta geenivalikoimasta on vaan niin vaikea edes löytää sopivia kauniita ehdokkaita. Tässä hyvä esimerkki vuoden takaa ”meikittömistä” missifinalisteistamme. Katsoisitko heitä kadulla kahteen kertaan, saati sitten huolisit sänkyysi viihdyttämään?

Missifinalisti 2011Missifinalisti 2011

Ulkomaalaisten geenien menestyminen kansallisissa mittelöissämme aiheuttaa suurta kateutta sekä kanssakilpailijoissa että maatalojen ja lähiöiden pulleissa tuulipukusisarissa. Kun suomalaiset tosimiehet rupeavat toden teolla etsimään kauniimpia vaihtoehtoja ulkomailta, jää suomalaisten naisten ainoaksi toivoksi lähteä Gambiaan, panna siellä rantapoikia rahasta ja tuoda se mokkakikkeli tänne elätettäväkseen. Sitten uskotaan, että ollaan maailman kaunein prinsessa, kuten tämä ihana ja rakastava bumsteri Lamin korvaan kuiskii.

 

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

One Response to Missit ja maatalonemännät

  1. Ihmettelempä vaan says:

    Sara Chafak on leuattomine linnun naamoineen huono esimerkki kauniista naisesta. Eikä ulkomaalaisuus takaa sitä että olisi automaattisesti kaunis. Yksi esimerkki (tässä tapauksessa Lola Odusoga) ei riitä kattamaan niitä loppuja ulkomaalaistaustaisia naisia. Heidänkin joukostaan löytyy taviksia ja rumia samalla tavalla kuin muistakin. Mutta on totta että ei Suomessa nykyään naiset ole kovin naisellisia. Mekkoja ja hameita ei juuri käytetä, ei meikata, leikataan tukka lyhyeksi ja käyttäydytään miesmäisesti. Tämä ilmiö johtuu alati kasvavasta feminismistä. Naiset ovat saaneet liikaa valtaa parisuhdemarkkinoilla ja heihin kohdistuu valtava kysyntä, jopa niihin rumemman puoleisiin naisiin. Tämä on osittain hölmöjen miesten syytä jotka ovat niin epätoivoisia että pillunpuutteessa tyytyvät näihin suotallaajiin. Ps. Anni Uusivirta (alakuva oikealla) ei ole ollenkaan pahannäköinen meikittäkään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *