Nuorta, nöyrää ja kaunista naista – Filippiineiltä

Viime aikoina tällä palstalla ollaan keskitytty lähinnä suotallaajien parjaamiseen. On siis aika antaa todellinen vaihtoehto niille, jotka eivät halua viettää loppuelämäänsä näiden läskien feministilehmien kanssa.

Filippiineillä on 100 miljoona ihmistä, joista 20-34 vuotiaita naisia on noin 14 miljoonaa. Näiden joukossa on huomattavan paljon kaunottaria, ovathan filippiiniläiset joka vuosi missikisojen finaaleissa. Viimeisin voittaja on Megan Young, Miss World vuodelta 2013.

Miss World 2014 Megan Young

 

 

 

 

 

Mikä parasta, hyvin monet filippiiniläiset tytöt hakevat länsimaista poikaystävää. Vaikka kriteerisi olisivat kuinka korkealla tahansa, on sopivien tyttöystäväehdokkaiden määrä huikea. Tämä on puhdasta matematiikkaa.

Siis minkälaisia tyttöjä löytyy ja mitä he hakevat? Otetaanpa muutama esimerkki suositulta deittisivustolta, jossa on yli 2 miljoonaa naista!

filipina girls

 

 

 

 

 

 

 

Tämäkin tiukalla 18-23 ikähaarukalla tehty haku tuotti tulokseksi yli tuhat tyttöä. Vähintään joka neljäs heistä on riittävän kaunis, vaikka erittäin nirso olenkin. Huomaatteko jotain muuta erikoista? Tässä listauksessa ensimmäinen 18-vuotias tyttö hakee poikaystävää aina 45-vuotiaisiin asti. Sama pätee kaikkiin muihin tyttöihin ja osa ei piittaa iästä lainkaan. Vertaa tilannetta suomalaisiin deittisivustoihin, joissa tyypillisesti esim. kolmekymppinen lehmä hakee max 35-vuotiasta miestä.

filipina bikini girls

 

 

 

 

 

Huonot kuvat tai kuvattomat profiilit? ei ainakaan täällä. Tässä otos sadoista uimapukumalleista. Saanen pyytää uusia lukijoita vertailun vuoksi tutustumaan aikaisempaan kirjoitukseeni Suomi 24:n valikoimasta:

http://suotallaajat.com/?p=160

Kaksi pointtiani, nuorta ja kaunista lienee jo tullut selväksi. Entäs nöyryys? Filippiineiltä vaimon tuoneena ja siellä kymmeniä kertoja vierailleena voin vakuuttaa, että mies on edelleen arvossaan kuten kuuluukin. Eli nainen hoitaa kotityöt ja lapset, viimeisen sanan sanoo aina mies ja sitä kunnioitetaan. Seksiä saa ja sitä halutaan päivittäin, nämä neidot eivät todellakaan ole frigidejä!

On siis vain ajan kysymys, kun suotallaajat kuolevat sukupuuttoon ja jokaisella itseään kunnioittavalla miehellä on rinnallaan kaunis nuori nainen.

Share
This entry was posted in Blogit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *